Τηλ.::
Κίνα Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών νερό κατασκευαστής
Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

 ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΡΌ, ΖΩΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αρχική Σελίδα

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD

Co. μηχανημάτων συσκευασίας Ellison Suzhou, ΕΠΕ που ήταν αρχικά οργάνωση ως εργοστάσιο το 2000. Η επιχείρηση μεγαλώνει το χρόνο από το χρόνο στην έρευνα και το σχέδιο, την ποιότητα και την παραγωγή, πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πώλησης. Τα machineries μας πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες και πέρα από διαγώνιο εσωτερικό.

 

Ειδικευόμαστε στην παραγωγή των εξοπλισμών filling-συσκευασίας ποτών και των εξοπλισμών κατεργασίας ύδατος. Η ποιότητα περνά ήδη τα πόσιμα πρότυπα. Αυτή τη στιγμή παράγουμε: γραμμές παραγωγής για το μεταλλικό νερό, το καθαρό νερό, το χυμό φρούτων, το ποτό τσαγιού, το ποτό γάλακτος και το ενωμένο με διοξείδιο του άνθρακα ποτό με την ικανότητα 1000-20000bottles/hour γραμμές παραγωγής για το ξίδι, τη σάλτσα σόγιας και το κρασί 1000-20000bottles/hour 3-5 το γαλόνι το νερό με την ικανότητα 60-1200 βαρέλια ανά εργοστάσια επεξεργασίας ώρας και νερού, γραμμή επεξεργασίας χυμού και ένωσε τον τόνο μηχανών 1-30 επεξεργασίας ποτών/ώρα με διοξείδιο του άνθρακα Παρέχουμε τα χωριστά μηχανήματα ή το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Έχουμε την πλήρους απασχόλησης ανάπτυξη και ομάδα μηχανικών σχεδίου, απορροφάμε τις τεχνολογίες από τη Γερμανία, Ιαπωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, που συνδυάζεται με τις διεθνείς τεχνολογίες για να αναπτύξει τους υψηλούς εξοπλισμούς πλήρωσης αφετηρίας και προηγμένης τεχνολογίας, βαθμός αυτοματοποίησης για να επιτύχουμε το προηγμένο επίπεδο.

 

Είμαστε κύριοι 2000 σύγχρονου εργοστασίου τετραγωνικών μέτρων με όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού επεξεργασίας και ο εξοπλισμός δοκιμής, οι πεπειραμένοι τεχνικοί, η επιστημονική και ακριβής διαχείριση, όλες αποτελούν την τελειότητα Ellison στο σύστημα κατασκευής προϊόντων, το οποίο παρέχει την επαγγελματικότερη προστασία για την ποιότητα των προϊόντων Ellison.

 

Πιστεύουμε στο μέλλον Ellison ενώ μας επιλέγετε!

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2 Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4 Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : qc

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. μηχανημάτων συσκευασίας Ellison Suzhou, ΕΠΕ είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή κάθε είδους εξοπλισμού συσκευασίας πλήρωσης ποτών και εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος.

 

Βρισκόμαστε στην κωμόπολη Sanxing, πόλη ZhangJiaGang, επαρχία JiangSu, Κίνα, με την κατάλληλη μεταφορά.

Η επιχείρησή μας έχει ιδρυθεί περισσότερο από 10 έτη. Έχουμε όχι μόνο την καλή εμπειρία παραγωγής αλλά και έχουμε εισαγάγει τη προηγμένη τεχνολογία από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εξάγουμε τις μηχανές μας σε πολλές χώρες κάθε χρόνο με την επαγγελματική και τίμια εργασία. Κατά συνέπεια, έχουμε κερδίσει μια υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας.

Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να παραγάγουμε το μεταλλικό νερό ή τις καθαρές γραμμές κατεργασίας ύδατος Μεταλλικό νερό μπουκαλιών και καθαρές μηχανές πλήρωσης νερού με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα 5 μηχανές πλήρωσης νερού βαρελιών γαλονιού Το τσάι μπουκαλιών της PET ή μπουκαλιών γυαλιού ο χυμός και πίνουν τις γραμμές παραγωγής με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα Το μπουκάλι ένωσε τις γεμίζοντας γραμμές συσκευασίας ποτών και μπύρας με 1000-15000 μπουκάλια/ώρα με διοξείδιο του άνθρακα Γραμμές παραγωγής για το ξίδι, τη σάλτσα σόγιας, και τις μηχανές πλήρωσης κρασιού με 1000-20000 μπουκάλια/ώρα, κάθε γαλακτοκομικές υγρές γραμμές παραγωγής.

«Η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, και η καλή πίστη» είναι το πνεύμα μας, ενώ «υψηλή τεχνολογία, υψηλή - η ποιότητα, και το υψηλό επίπεδο» είναι αυτό που ψάχνουμε. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεών μας. Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με τους φίλους μας και να αναπτυχθούμε από κοινού. Όλοι οι φίλοι από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό καλωσορίζονται θερμά για να μας επισκεφτούν.

υπηρεσία της εταιρίας

Πώς να πάρει μια αναφορά;

 

Παρακαλώ μας ενημερώστε κάτω από τους όρους για να πάρετε την κατάλληλη προσφορά γρήγορα:

1, τι είδους προϊόν εσείς θα παραγάγει; Το νερό, χυμός, ένωσε το ποτό, την μπύρα, το κέτσαπ ή άλλου με διοξείδιο του άνθρακα;

2, τι είναι η ικανότητα παραγωγής σας ανά ώρα/ανά ημέρα/το μήνα;

3, τι είναι οι τύποι μπουκαλιών σας και τύποι ΚΑΠ; Το μπουκάλι γυαλιού, μπουκάλι της PET, αργίλιο μπορεί ή άλλο; Και πόσοι τύποι μπουκαλιών που έχετε;

4, τι είναι ο τελικός τρόπος μαρκάρισμα και συσκευασία;

 

Συσκευασία

 

Μην ανησυχήστε, θα βοηθήσουμε να συσκευάσουμε τις μηχανές με την τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση συσκευάζουμε ή παλέτα ή μια άλλη αντάξια συσκευασία θάλασσας.

 

Ναυτιλία

 

Λιμένας της φόρτωσης: Λιμένας της Σαγκάη

Λιμένας απαλλαγής: Εκκρεμής

Εμπορευματοκιβώτιο: Θα βοηθήσουμε να υπολογίσουμε τα μεγέθη μηχανών και να επιλέξουμε τα σωστά εμπορευματοκιβώτια για να φορτώσουμε τις μηχανές.

Θα τακτοποιήσουμε τη στέλνοντας αποστολέα ή μπορούμε να συνεργαστούμε η στέλνοντας αποστολέας του πελάτη.

 

Ποιοτική εγγύηση

 

Υποσχόμαστε ότι τα αγαθά μας είναι όλα νέα και μην χρησιμοποιημένα. Αποτελούνται από το κατάλληλο υλικό, υιοθετούν το νέο σχέδιο. Η ποιότητα, προδιαγραφή και λειτουργεί όλοι ικανοποιεί την απαίτηση της σύμβασης. Υποσχόμαστε ότι τα προϊόντα αυτής της γραμμής θα μπορούσαν αποθήκευση για ένα έτος χωρίς προσθήκη καθόλου αποστηρωμένη.

 

Εγκατάσταση και η Επιτροπή

 

Εξάλλου ο εξοπλισμός φθάνει στο εργοστάσιο του πελάτη, τοποθετεί τον εξοπλισμό ενάντια στο σχεδιάγραμμα που προσφέραμε. Θα αποστείλουμε τον τεχνικό στην περιοχή για την εγκατάσταση μηχανών και αναθέτοντας συγχρόνως κάνετε τον εξοπλισμό να φθάσει στην εκτιμημένη παράγοντας ικανότητα της γραμμής. Ο αγοραστής πρέπει να προσφέρει τα εισιτήρια πτήσης στρογγυλός-τρόπων, το τοπικό ξενοδοχείο και τη στέγαση και τον καθημερινό μισθό του τεχνικού.

 

 

Κατάρτιση

 

Η κατάρτιση τεχνολογίας προσφοράς επιχείρησής μας στον πελάτη. Το περιεχόμενο της κατάρτισης είναι δομή και συντήρηση του εξοπλισμού, του ελέγχου και της λειτουργίας του εξοπλισμού. Ο καρυκευμένος τεχνικός θα καθοδηγήσει και θα καθιερώσει την περίληψη κατάρτισης. Μετά από να εκπαιδεύσει, ο τεχνικός του αγοραστή θα μπορούσε να κυριαρχήσει τη λειτουργία και η συντήρηση, θα μπορούσε να ρυθμίσει τη διαδικασία και να μεταχειριστεί τις διαφορετικές αποτυχίες.

 

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Μηχανικός συσκευασίας και ναυτιλίας μηχανών

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Μηχανικός εγγύησης προϊόντων & Επιτροπή μηχανικός

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Εγγύηση παραγωγής/Επιτροπή μηχανικός

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρησή μας έχει μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων για να σας προσφέρει την πλήρη λύση του γεμίζοντας συστήματος συσκευασίας ποτών. Θα είμαστε σε ανοικτή γραμμή για 24 ώρες και θα προσφέρουμε τη λεπτομερή αναφορά μέσα σε 48 ώρες βασίζοντας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

 

Επίσης έχουμε ένα επαγγελματικό διαμέρισμα τεχνικών που έχει τώρα έναν κύριο μηχανικό για ολόκληρες τις μηχανές γραμμών και 5 μηχανικοί που μπορούν να πάνε στο εξωτερικό για την υπερπόντια υπηρεσία, αυτοί έχουν την καλή ικανότητα στην ανάθεση των μηχανών σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, την ειδική συσκευασία και τη στέλνοντας ομάδα.

 

Μπορούμε να προσφέρουμε τις μηχανές χωριστά ή να παρέχουμε τις με το κλειδί στο χέρι εγκαταστάσεις και τη σχετική υπηρεσία. Μπορούμε να προσφέρουμε την ελεύθερη υποστήριξη τεχνικών στα αγγλικά για πάντα.

 

Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε την καλή υποστήριξη υπηρεσιών και τεχνικών.

 

Χαιρετίστε την έρευνα και την επικοινωνία σας.

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Διευθυντής πωλήσεων

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Μετά από το μηχανικό πωλήσεων

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κύριος μηχανικός

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Μηχανικός σχεδίων Mechnical

 

Κίνα Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Ηλεκτρικός μηχανικός

 

>>> ΥΠΟΔΟΧΉ >>> >>> ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊ ΤΙΣ ΗΠΑ <>

 

Παρακαλώ δείτε το βίντεο στο youtube (μπορείτε να μεταφορτώσετε από μόνοι σας) τηλεοπτική σύνδεση σε youtube.pdf

Suzhou Ellison Packing Machinery CO., LTD
Κωμόπολη Sanxing, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-135-84426100
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών νερό προμηθευτής. © 2019 - 2020 waterbottlefillingmachines.com. All Rights Reserved.