Τηλ.::
ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd
ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd

Παρέχετε το με το κλειδί στο χέρι project&design για τον πελάτη

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd

Βρισκόμαστε στο νέο λιμάνι Zhangjiagang της πόλης Jiangsu Province, ιδρύθηκε το 2005 και επαγγελματίας στη λύση πλήρωσης και συσκευασίας ποτών.Η εταιρεία μας καλύπτει μια έκταση 20.000 m2, Είμαστε μια κορυφαία επιχείρηση στην έρευνα και παραγωγή της βιομηχανίας συσκευασίας υγρών και ποτών.Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Εγκατάσταση επεξεργασίας νερού, μηχανή πλήρωσης ποτών, μηχανή ετικετών με μανίκια PVC, μηχανή ετικετοποίησης θερμής κόλλας OPP, μηχανή περιτυλίγματος μεμβράνης, μηχανή συσκευασίας χαρτοκιβωτίων, γραμμή παραγωγής CSD, γραμμή παραγωγής χυμού, γραμμή παραγωγής μπύρας, γραμμή παραγωγής νερού 5 γαλονιών .Όλα τα προϊόντα πωλούνται καλά σε κάθε επαρχία και πόλη ολόκληρης της χώρας και εξάγονται επίσης σε περίπου τριάντα χώρες και περιοχές με ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένο εξοπλισμό, επιστημονικό σύστημα διαχείρισης και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : FillDrink

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000$-20000000$

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Το ZhangJiaGang γεμίζει τη Co. μηχανημάτων ποτών, το ΕΠΕ βρίσκεται στη νέα επαρχία Jiangsu πόλεων Zhangjiagang λιμένων, ιδρύθηκε στο 2005 και τον επαγγελματία στο ποτό που γεμίζει & λύση συσκευασίας.

Η επιχείρησή μας έχει τις καλύψεις μια περιοχή 20,000m2, είμαστε κύρια επιχείρηση στην έρευνα και την παραγωγή της συσκευάζοντας βιομηχανίας υγρού και ποτών.
Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου: Το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού, μηχανή πλήρωσης ποτών, μηχανή μαρκαρίσματος μανικιών PVC, καυτή μηχανή μαρκαρίσματος κόλλας OPP, ταινία συρρικνώνεται την τυλίγοντας μηχανή, μηχανή συσκευασίας χαρτοκιβωτίων, γραμμή παραγωγής της CSD, γραμμή παραγωγής χυμού, γραμμή παραγωγής μπύρας, γραμμή παραγωγής νερού 5 γαλονιού.
Όλα τα προϊόντα πωλούνται καλά σε κάθε επαρχία και πόλη ολόκληρης της χώρας και εξάγονται επίσης σε περίπου τριάντα χώρες και τις περιοχές με την ισχυρή τεχνική δύναμη, τον προηγμένο εξοπλισμό, το επιστημονικό σύστημα διαχείρισης και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Το εργοστάσιό μας:

 

Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

υπηρεσία της εταιρίας

 

 

1. Η εγκατάσταση & η ρύθμιση αφότου προσεγγίζεται ο εξοπλισμός επί του τόπου του πελάτη, ο πελάτης είναι αρμόδιες για να ανοίξουν και την τακτοποίηση του εξοπλισμού σύμφωνα με το σχέδιο τοποθέτησης και κάνει κάτω από το μας εγκαθ:ιστώ-ρυθμίζει την καθοδήγηση των τεχνικών. Οι δαπάνες του προσωπικού αποφασίζονται επιτέλους.

 

2. Κατάρτιση 1). Είμαστε αρμόδιοι για την προσφορά της τεχνικής κατάρτισης στο χρήστη. Το περιεχόμενο κατάρτισης περιλαμβάνει τη δομή και τη συντήρηση του εξοπλισμού, του ελέγχου και της λειτουργίας του εξοπλισμού. Μέσω της κατάρτισης, το τεχνικό προσωπικό των χρηστών μπορεί να πιάσει και η ικανότητα της λειτουργίας και της συντήρησης proficiently, και να εξετάσει τα γενικά προβλήματα εγκαίρως. Θα διορίσουμε το καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό για την καθοδήγηση. 2). Ο αγοραστής μπορεί να στείλει το προσωπικό στην επιχείρησή μας για την εκμάθηση.

 

3. Εξασφάλιση ποιότητας 1). Εγγυώμαστε ότι τα αγαθά προσφερθε'ντα είναι ολοκαίνουργια, μην χρησιμοποιημένα, με το πιό πρόσφατο σχέδιο και το κατάλληλο υλικό που γίνονται, και εγγυώμαστε η προδιαγραφή του εξοπλισμού είναι συμφωνία με τη σύμβαση. 2). Εγγυώμαστε ότι η γραμμή επιτυγχάνει τους τεχνικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων μέσα σε 5 ημέρες μετά από τη λειτουργία σίτισης μέσω της σωστής καθοδήγησης της εγκατάστασης και ανάθεση. 3). Είμαστε αρμόδιοι για το ελάττωμα και τη ζημία της γραμμής παραγωγής που προκαλείται από το σχέδιο, την τεχνολογία, την κατασκευή, την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και την υλική ατέλειά μας κ.λπ. ότι όλοι ανήκουν στην ευθύνη μας. 4). Η περίοδος εξουσιοδότησης είναι 12 μήνες μετά από τον έλεγχο αποδοχής της γραμμής παραγωγής. Εάν υπάρχει καθόλου διαφορετικός μεταξύ του εφοδιασμένου εξοπλισμού στο εργοστάσιο του πελάτη και του εξοπλισμού ενδιαφερόμενου στη σύμβαση, οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να περάσουν το βιβλίο επιθεώρησης στο νομικό τμήμα που απαιτεί για την αποζημίωση στην επιχείρησή μας εντός της περιόδου εξουσιοδότησης αγαθών. 4. Προσφορά εξουσιοδότησης 12 μήνες περιόδου συντήρησης στο πρόβλημα που προκάλεσε από το σχέδιό μας, την κατασκευή και την υλική ποιότητα, και προσφέρει τα σχετικά μέρη και την αποτελεσματική υπηρεσία δωρεάν για τον ανωτέρω λόγο. Θα προσφέρουμε ευρέως και την ευνοϊκή τεχνική υποστήριξη, μετά από την υπηρεσία όλη την ώρα μετά από την εγγυητική περίοδο.

 

Σχέδιο μπουκαλιών:

Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Σχεδιάγραμμα εργοστασίων:

 

Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ομάδα επιχείρησης

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ισχυρή ομάδα τεχνολογίας για την κατασκευή μηχανών πλήρωσης ποτών, η οποία διατηρεί την εταιρεία μας να αναπτύσσεται σε όλη τη διαδρομή.Υπάρχει ειδικό τμήμα πωλήσεων στο εξωτερικό, ειδικό τμήμα παραγωγής, ειδικό τμήμα τεχνικού που έχει τώρα έναν αρχιμηχανικό για τα μηχανήματα ολόκληρης της γραμμής και 5 μηχανικούς που μπορούν να πάνε στο εξωτερικό για υπηρεσίες στο εξωτερικό, έχουν καλή ικανότητα στη θέση σε λειτουργία μηχανών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ειδικοί ομάδα συσκευασίας και αποστολής.

 

 

Κίνα ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ZhangJiaGang Filldrink machinery Co.,Ltd
xijiegang privince Κίνα jiangsu πόλεων του χωριού jinfeng κωμοπόλεων zhangjiagang
Τηλ.::+86-18051826158
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών νερό προμηθευτής. © 2022 - 2023 waterbottlefillingmachines.com. All Rights Reserved.